usbuirt plugin

Xlobby plugin development

Postby Hiller on Tue Jul 13, 2004 5:41 pm

Gonna bump this because I got my B&K Ref 30 in today and now I have even more motivation to get the client/server stuff working so I can control all my equipment.

Can anyone out there explain why the UIRT might not be learning?

Thanks,
Steve
Hiller
 
Posts: 149
Joined: Thu Sep 25, 2003 2:39 am
Location: Fredericksburg, VA

Postby Hiller on Wed Jul 21, 2004 12:07 pm

For those of you that have this plugin working, could one of you do me a favor and post the dates on your xlobby plugin and on your UIRT driver? I have a feeling the driver I'm using isn't what everyone else is.

Currently I get an error when I abort a learn and I think this is because of some incompatablity with the driver I currently have. This is probably why I can't get Xlobby to learn my remote codes.

Thanks,
Steve
Hiller
 
Posts: 149
Joined: Thu Sep 25, 2003 2:39 am
Location: Fredericksburg, VA

Postby Mr_T on Wed Jul 21, 2004 7:59 pm

Hello !
I got my USB-UIRT today, and i have the same problems as you have.
Abort learn = Crash
No transmit

I hope there is a solution to this!
Mr_T
 
Posts: 37
Joined: Sun Jan 18, 2004 7:44 pm
Location: Sweden

Postby Hiller on Thu Jul 22, 2004 11:55 am

Thanks for the info Mr. T! At least I know I'm not the only one and that I'm not losing my mind. That's why I would like to know the dates of the drivers people are using so we can compare and see if certain versions work and others don't.

Steve
Hiller
 
Posts: 149
Joined: Thu Sep 25, 2003 2:39 am
Location: Fredericksburg, VA

Postby stevenhanna6 on Thu Jul 22, 2004 5:32 pm

learn/abort/tranmit all working fine for me

xlobby plugin date: July 06, 2004, 2:57:27 PM

usbuirt info
firmware: 5.6
protver: 1.1
firmwaredate: 10/6/2003

uuirtdrv.dll, November 24, 2003, 12:18:22 PM
stevenhanna6
 
Posts: 934
Joined: Tue Feb 18, 2003 10:39 am
Location: Ontario, Canada

Postby Hiller on Thu Jul 22, 2004 10:11 pm

I think the problem might be that I'm using newer drivers and firmware than you and I can't find the versions you are talking about.

Firmware: 5.8
uuirtdrv.dll: 2.6.9.3

http://www.usbuirt.com/latestapidriver.zip
http://www.usbuirt.com/latestfirmware.zip

Maybe you could send me your zips and I could test those?

Thanks for the help,
Steve
Hiller
 
Posts: 149
Joined: Thu Sep 25, 2003 2:39 am
Location: Fredericksburg, VA

Postby stevenhanna6 on Fri Jul 23, 2004 8:40 pm

usbuirt.com is down right now so I cant get those files, can you email to me if you have them

mailto:steve@xlobby.com
stevenhanna6
 
Posts: 934
Joined: Tue Feb 18, 2003 10:39 am
Location: Ontario, Canada

Postby hjackson on Sat Sep 04, 2004 9:26 pm

OK, now that the IR is working, I have a question and a request.
What is the ID portion of the saved remote file used for?
As a request, is it possible to set the IR codes for a button directly from the skin editor without having to go into the setup and creating the IR commands in the Event Manager first? The process, as I understand it to work now, is simple enough, but when you have a lot of IR commands to set up, and especially the macros for TV Channel buttons, the current way is very tedious and is basically double work. Once the codes are already entered in the IR setup, making them directly available through the skin editor would be ideal.
Glad to see you back online!

hjackson
hjackson
 
Posts: 371
Joined: Sat Nov 29, 2003 7:12 am
Location: Tampa, Florida

Postby nakins on Sun Sep 05, 2004 2:11 am

I know that you have been quite busy, but I just wanted to mention that the posts you made where you tweaked the usb-uirt are gone. Could you put this on you 'to do' list? That is, post the latest exe and usb-uirt driver? I was in the process of getting those why the lights went out. Thanks
nakins
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 14, 2003 12:56 am

Postby hjackson on Sun Sep 05, 2004 2:53 am

Nakins, I believe the latest version of Xlobby (with the tweaks) is in the Announcements section.
Good luck!

hjackson
hjackson
 
Posts: 371
Joined: Sat Nov 29, 2003 7:12 am
Location: Tampa, Florida

Postby stevenhanna6 on Wed Sep 08, 2004 11:25 pm

Yah I posted the latest stuff I have here

http://www.xlobby.com/xlobby2.zip

make a post if you have any problems, but I'm pretty sure the usbuirt is working fine for everyone now.
stevenhanna6
 
Posts: 934
Joined: Tue Feb 18, 2003 10:39 am
Location: Ontario, Canada

No plugin in dropdown.

Postby ICE51 on Tue Nov 16, 2004 2:30 am

I have the 'no plugin' in the dropdown issue. I've pulled the latest files from USBUIRT and the latest xlobby package.
2.6.9.3

Any thoughts?
ICE51
 
Posts: 5
Joined: Tue Nov 16, 2004 2:14 am

Postby sledbc on Thu Dec 09, 2004 6:46 am

is it just me or is there no usbuirt plugin in that xlobby2.zip?
could someone post a link to the plugin? thanks.

edit...nvm saw the downloads section, very cool....amazing what happens when you leave for a few weeks haha...ty
PS: This is what part of the alphabet would look like if Q and R were eliminated.
sledbc
 
Posts: 24
Joined: Wed Jul 14, 2004 4:21 pm

Postby BaddaBing on Thu Dec 09, 2004 2:32 pm

Use the newest executable. Bring up the setup window (F2) go to the Download tab - hiut the Download List button - highlight USB-UIRT - Hit the Download button - hit the Install button
BaddaBing
 
Posts: 562
Joined: Fri Mar 26, 2004 2:39 pm
Location: DFW Texas

Postby sledbc on Thu Dec 09, 2004 4:47 pm

thanks badda...i figgured it out last night...if u look at my post i had edited it .... thanks for the reply though :D
PS: This is what part of the alphabet would look like if Q and R were eliminated.
sledbc
 
Posts: 24
Joined: Wed Jul 14, 2004 4:21 pm

PreviousNext

Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron