Page 1 of 1

XBourse

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:50 pm
by sagitaz
Hi ;)

XBourse it's a tools to import the stock-broker

French : CAC 40
Belgium : BEL 20
Deutch : DAX 30
England : FTSE 100
USA : NASDAQ 100
USA : DOW JONES 30
Switzerland : TXS 60
Canada : SMI 25

download here : XBourse.v1.exe

you need config the files "configBourse.ini" :

[PARAMETRES]
Database=c:\program files\xlobbyfr\databases\
[SON]
Debut=C:\Program Files\XlobbyFr\applications\CineHoraire\debut.wav
Fin=C:\Program Files\XlobbyFr\applications\CineHoraire\fin.wav
[XEVENT]
XalarmPath=C:\Program Files\XlobbyFr\plugins\XEvent\XAlarmeNow.txt
XEventCmd=xxx|CmdXevent2Vbs:refreshXEBourse


Database = Xlobby databases folder.
Debut = path of sound (if you want a sound for the starting import)
Fin = path of sound (if you want a sound for the finish import)
XalarmPath= Path of XAlarmeNow.txt ( XEvent plugin )
XEventCmd=xxx| name of the eventgroup : name of the event



Image

Image

Image

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 5:22 am
by Heiko
sagitaz, ist there something wrong with the exe file? Can't start it. :?:
Image

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:39 pm
by sagitaz
it's an archiver exe , do you have this error if you dbl click ?

can you verfi the path of xlobby, the first time when you use an xlobby auto-extract files, you need configure it.


Image[/quote]

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 5:01 am
by Heiko
Made the download again and had no errors :-) Seems that it was an download error. Unfortunately there is another problem:

Image

The programm wants to create a folder in a static path. The path Information should come from the installer. Not everyone has its XL in /XLobbyfr path :wink:
Thanks!

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:24 am
by dalanik
Yea, but you can change this in installer program! Just click on the toolbox icon and you can browse for a folder to install it in...

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 9:28 am
by sagitaz
Not everyone has its XL in /XLobbyfr path


i know :wink: and if you look the configBourse.ini you have this lines :

[PARAMETRES]
Database=c:\program files\xlobbyfr\databases\

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 2:30 pm
by Heiko
Thanks !

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 8:55 pm
by Marbles_00
Do you then run the XBourse.exe file outside of XLobby, or with an event within Xlobby? I tried to run it externally, but got an Invalid filename error (yes I did edit the config file for directory structure :wink: ). Is the XBourse.exe used to setup the database, as one has been started but then I get the above stated error.

Do you have a tutorial (French or otherwise) to set up the xlobby skin, or events required to display the stock information on the screen?

Also do you need to use XAlarm?

David

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 9:38 pm
by sagitaz
XBourse run with an event but you can run it externally, you don't show the windows but the database are create.

You need Xevent because when you start XBourse from xlobby event, the catagory is refresh automaticaly.

For use XBourse tou need :

- an event execute file with the path off XBourse.exe
- an event refresh database ( the same name you use in configBoures.ini on the XEventCmd line ).

I don't create a tutorial but you can test this little skin : Xmedia2-XBourse-little.v1.exe

menu is :

- musique
- goto music
- goto playlist
- back

- Divers
- goto XBourse tool
- back

- r├ęglages
- open setup
- open skin editor
- goto XChangeSkin tool
- back

- quitter
- close xlobby
- minimise xlobby
- shutdown computer
- back