xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Xlobby plugin development

Re: xInTheaters v1.3 - 07/25/2008

Postby Marbles_00 on Sat Sep 27, 2008 5:17 am

tswhite,

I think something changed with movies.com or movietickets.com (which ever one you get the list of local theaters). My theater list in the theater dialog window appears to have been replaced with current movie titles. Wondering if you or anyone else is now experiencing this?
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1880
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada

Re: xInTheaters v1.3 - 07/25/2008

Postby WannaTheater on Sat Sep 27, 2008 12:49 pm

I just tried mine, and it now finds nothing:

Getting Movie List
Getting Theaters
Performing Cleanup tasks
Finished!
InTheaters Found 0 Movies with Showtimes

tsw, I can email you log file if you wish.
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

Re: xInTheaters v1.3 - 07/25/2008

Postby Marbles_00 on Sat Sep 27, 2008 2:47 pm

Yeah I was the same, I then went to the plugin's config, opened the theater dialog window, that's when I discovered that the movie theater had all been replaced with movie titles.

I opened the setup file at the time and it still indicated the theaters. I then deleted the setup file and did a new one. Opening the theater dialog still indicated the movie titles and not the theaters, now the setup file is populated with the movie titles.

Good to know I didn't do anything silly like I have done in the past, and someone else is experiencing the same issue. :)
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1880
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada

Updated: xInTheaters v1.4 - 09/27/2008

Postby tswhite70 on Sun Sep 28, 2008 3:41 am

This should fix the problem - I had to change the referer on the webrequest. Fiddler can be your friend. Let me know if that doesn't do it.

good luck,
tsw
Image
tswhite70
 
Posts: 319
Joined: Tue Jan 06, 2004 3:44 pm
Location: Houston, Tx

Re: xInTheaters v1.4 - 09/27/2008

Postby WannaTheater on Sun Sep 28, 2008 1:43 pm

Thanks, I will give it a try.

I have recently been using straight up packet captures to decipher web requests. I will check out fiddler.
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

Re: xInTheaters v1.4 - 09/27/2008

Postby WannaTheater on Sun Sep 28, 2008 3:47 pm

I just tried the new version. It hangs up on "Processing Movies: 23 of 34," getting coverart.... This also happened to me a week or two ago when the previous version of xIntheaters was still functional. The last movie processed seems to be "Rent Filmed Live on Broadway." This is the 22nd movie. so I think the one after is causing xIntheaters to hang.

I am using zip of 33556 with 10 mile search radius. Extended searching options are Movies.com, IMDB, and IMAX (no IndiaFM), Trailers Enabled (Large), Fuzzy Matching = TRUE.

-WannaTheater
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

Updated: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby tswhite70 on Sun Sep 28, 2008 5:49 pm

Found 2 problems with my code - a bad regex in the showtimes parsing and another function that needed some extra error handling. The movie that was causing the problem was "Rent filmed on Broadway", it's showing up without a showtime in this version but I don't have time to figure that out right now...

good luck,
tsw
Image
tswhite70
 
Posts: 319
Joined: Tue Jan 06, 2004 3:44 pm
Location: Houston, Tx

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby WannaTheater on Mon Sep 29, 2008 12:43 am

I'm glad you are still around to support!

I have been working a bit with the TVMAN application (not a plugin, but a standalone application to auto-create a tv episode database). The developer placed all of the REGEX statements in a settings.xml file, which I thought was a great idea. If the source html is changed, you can merely edit the settings.xml file with new REGEXes. It is also flexible enough that you can add regexes to pull off additional information fields about the episodes.

...But if the page HTTP GETs change, that is a different story :D
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby billberet on Thu Oct 02, 2008 2:48 pm

Hi everyone,
First post here, just got into the xlobby scene.

My favorite skin is the heavymetal_t, so i took the movie pages and created my inTheater pages to match.
the issue i am having is that i cannot get the overlay to show the progress of the download when the plugin is launched.

Actually, i don't know how to do this. Can someone please help me get the overlay working to show the download status of the plugin.
Otherwise the plugin is working great, the coverart and details are fast and smooth.
I hope i am wording my question correctly.

one more small issue i have to track down is when i click on a coverart, sometimes it clears out all the coverarts and only displays that image i clicked on. then if i click it again, it will go to details. Since all the coverart is gone but the one, i have to re-run the plugin to download.

any help would be greatly appreciated.
thanks
-bb
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby WannaTheater on Thu Oct 02, 2008 3:26 pm

In the plugin configure section (F2) for the xIntheaters plugin there is a "Progress overlay" section
Make sure that the the "Enable" box is checked, and that it references a valid screen name.
For me, I am using a screen named "intheatersprogress"
I also have "Item Based Progress Screen" checked, which I believe provides you with additional information during progress update.

Also make sure you have the "intheatersprogress" screen in your current skin by hitting Pause/Break key to bring up screen editor, then select the "goto" tab. This lists all of the screens in the skin.

Welcome to Xlobby!
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby billberet on Fri Oct 03, 2008 3:11 am

thanks for the help, it works great.
Just one issue, i don't know if it's a program limitation or a config issue but....

when i click update (plugin runs) and the overlay pops up with all the correct progress status. everything works great.
now when i run the client on my samsung Q1 everything looks good until i click the update button.

the overlay pops up on the server window showing me the progress, not on the client Q1.


any ideas??
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby Marbles_00 on Fri Oct 03, 2008 4:05 am

This is the hack we would do to the old script to get an "all done" overlay to show on a thin client when updating as complete:
viewtopic.php?f=14&t=4154&st=0&sk=t&sd=a&start=150#p41292

Maybe ts could add this into his next release...as it is pretty useful.
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1880
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby billberet on Fri Oct 03, 2008 4:38 am

Thanks Mr. M

let me take a quick look, but i think i'm using just the dll. when i get home i'll check it out.
thanks
-bb
Last edited by billberet on Fri Oct 03, 2008 5:37 am, edited 1 time in total.
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby billberet on Fri Oct 03, 2008 5:29 am

yea your right, since i'm using the .dll there is no script to edit.
if someone can come up with a workaround that would be great.

thanks
-bb
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: xInTheaters v1.5 - 09/28/2008

Postby WannaTheater on Fri Oct 03, 2008 12:09 pm

To my knowledge the only way to show overlay on handheld was to modify the script as shown in referenced post. Unfortunately the script version is not supported (and I am pretty sure it doesn't work anymore).
WannaTheater
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 24, 2006 11:35 am
Location: Florida

PreviousNext

Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron