So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all )

Check here for the latest news on what is going on

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby lpg on Fri Feb 24, 2012 2:30 pm

billberet wrote:I use HP tablets, webOS is is useless so i installed android on them all, use it for my xl control as well. http://ipaddress:port/web

but i find some of the features don't work well from a tablet running under independent control (http://ipaddress:port/web)
if i do the mimic, (//ipaddress:port) then things seem to work better, but not 100%.
examples:overlays not displaying correctly(like the zone overlay not showing any data), video not displaying when playing a movie, etc.
i'd say 95% of my issues is overlays not displaying any data with music, zones, movies, etc.

For all you tablet people, what configurations do you use to get your tablets working well.
should i use a different skin? i'm using a default skin from about 3 years ago, modified for my stuff.

i get the same issues if i use any of my ipads, so i assuming it might be the older skin i am using.
any advice or direction would be great!



Try out the new android control. Steven has put out an early version for us to test. He also fixed some problems with the browser interface.
lpg
 
Posts: 314
Joined: Thu Apr 14, 2005 8:17 pm
Location: Chicago

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby billberet on Fri Feb 24, 2012 8:05 pm

thanks boss
will do, i'll give it a try :)
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby billberet on Mon Feb 27, 2012 4:20 am

much better, the overlays now show each zone correctly.
i also can now view my lighting overlays, and they close correctly.
GREAT IMPROVEMENT!!!!

just one minor issue, images do not display on the overlay, such as lighting
i am using the xseer plugin,
it only displays the text, not the image (plugin>xseer>lighton)
Image


just a few little issues with the web control.
when viewing the movie database, it does not open up sub directories.
the media player starts to open up on the first click, instead of showing all the sub directories.

on the server, click on a category (ex, tv show), it will then open up all the episodes, click on the episode, then media player launches.

open categories (this is correct using //ip:port)
issue -no background is being displayed.
Image

show episodes (this is correct using //ip:port)
issue -no background is being displayed
Image

overlay showing same categories using //ip:port/web
Image

issue -no episodes, just does directly to media player using //ip:port/web
server has popup says, 'content is offline'
Image


:)
thanks
-bb
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby billberet on Mon Feb 27, 2012 5:49 am

ok, here is side by side, tablet on left using (ip:port/web)
server is on right side

when i click on 'devil may cry' image on tablet
Image

server pops up with message, while client does directly to media player, instead of showing the episodes
Image
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby lar282 on Mon Feb 27, 2012 7:25 am

yeah, categories do not work yet. Same for music and movies but he is working on it now -:)


//Lasse
Image
lar282
 
Posts: 1682
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:13 pm
Location: Helsingborg, Sweden

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby billberet on Mon Feb 27, 2012 3:29 pm

AHHHH ok, no problem
:)
Image
billberet
 
Posts: 738
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:26 pm
Location: NYC

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby lpg on Sun Mar 18, 2012 7:33 pm

I like the speech control of the music, it is very accurate. I also like the layout of the new android screen.

Steven, would it be possible to launch other android applications from the new android screen? Arcsoft's TMT5 has a native android controller that works very well. It would be great to launch it from the app.

Thanks Larry
lpg
 
Posts: 314
Joined: Thu Apr 14, 2005 8:17 pm
Location: Chicago

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby abobader on Tue Mar 20, 2012 8:28 pm

Good day,

It been a while since I log in here, nice to see many things going at the moment with Wes and Steven.

Well done all.

My best
abobader
 
Posts: 144
Joined: Fri Apr 21, 2006 5:08 pm

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby stevenhanna6 on Fri Mar 23, 2012 6:26 pm

lpg wrote:Steven, would it be possible to launch other android applications from the new android screen? Arcsoft's TMT5 has a native android controller that works very well. It would be great to launch it from the app.


yah I guess so, it might get moved or turned into a toggle option later but I added a button under "custom" to launch the TM Remote app.
stevenhanna6
 
Posts: 934
Joined: Tue Feb 18, 2003 10:39 am
Location: Ontario, Canada

Re: So, what are u guys working on? -:) (NEED +1 from u all

Postby lpg on Sat Mar 24, 2012 2:45 pm

Great, Thanks. Larry
lpg
 
Posts: 314
Joined: Thu Apr 14, 2005 8:17 pm
Location: Chicago

Previous

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron