pb with filterdetails

Speak your mind

Re: pb with filterdetails

Postby Marbles_00 on Sun Apr 24, 2011 2:38 pm

Why don't you try in the set filter event's "Results Category" input your "filterdetails" category. I did that in my movies filtering in xStreamed, and it seems to work. The difference I think is that I don't work from an overlay. Also make sure you have a tag in your database called "nocover default" otherwise, I don't know if it will work.
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1881
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada

Re: pb with filterdetails

Postby Marbles_00 on Sun Apr 24, 2011 11:10 pm

Umm, yeah, for basically all my media applications except for TV, which I use MediaPortal, which is integrated with xlobby.
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1881
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest