XBourse

Xlobby plugin development

XBourse

Postby sagitaz on Tue Jun 27, 2006 9:50 pm

Hi ;)

XBourse it's a tools to import the stock-broker

French : CAC 40
Belgium : BEL 20
Deutch : DAX 30
England : FTSE 100
USA : NASDAQ 100
USA : DOW JONES 30
Switzerland : TXS 60
Canada : SMI 25

download here : XBourse.v1.exe

you need config the files "configBourse.ini" :

[PARAMETRES]
Database=c:\program files\xlobbyfr\databases\
[SON]
Debut=C:\Program Files\XlobbyFr\applications\CineHoraire\debut.wav
Fin=C:\Program Files\XlobbyFr\applications\CineHoraire\fin.wav
[XEVENT]
XalarmPath=C:\Program Files\XlobbyFr\plugins\XEvent\XAlarmeNow.txt
XEventCmd=xxx|CmdXevent2Vbs:refreshXEBourse


Database = Xlobby databases folder.
Debut = path of sound (if you want a sound for the starting import)
Fin = path of sound (if you want a sound for the finish import)
XalarmPath= Path of XAlarmeNow.txt ( XEvent plugin )
XEventCmd=xxx| name of the eventgroup : name of the event



Image

Image

Image
Image
sagitaz
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:17 pm

Postby Heiko on Wed Jun 28, 2006 5:22 am

sagitaz, ist there something wrong with the exe file? Can't start it. :?:
Image
regards, heiko

Image
Heiko
 
Posts: 50
Joined: Thu Oct 28, 2004 10:39 am
Location: Germany

Postby sagitaz on Wed Jun 28, 2006 9:39 pm

it's an archiver exe , do you have this error if you dbl click ?

can you verfi the path of xlobby, the first time when you use an xlobby auto-extract files, you need configure it.


Image[/quote]
Image
sagitaz
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:17 pm

Postby Heiko on Thu Jun 29, 2006 5:01 am

Made the download again and had no errors :-) Seems that it was an download error. Unfortunately there is another problem:

Image

The programm wants to create a folder in a static path. The path Information should come from the installer. Not everyone has its XL in /XLobbyfr path :wink:
Thanks!
regards, heiko

Image
Heiko
 
Posts: 50
Joined: Thu Oct 28, 2004 10:39 am
Location: Germany

Postby dalanik on Thu Jun 29, 2006 7:24 am

Yea, but you can change this in installer program! Just click on the toolbox icon and you can browse for a folder to install it in...
dalanik
 
Posts: 886
Joined: Mon Apr 19, 2004 12:35 pm
Location: Prague, Czech Republic

Postby sagitaz on Thu Jun 29, 2006 9:28 am

Not everyone has its XL in /XLobbyfr path


i know :wink: and if you look the configBourse.ini you have this lines :

[PARAMETRES]
Database=c:\program files\xlobbyfr\databases\
Image
sagitaz
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:17 pm

Postby Heiko on Thu Jun 29, 2006 2:30 pm

Thanks !
regards, heiko

Image
Heiko
 
Posts: 50
Joined: Thu Oct 28, 2004 10:39 am
Location: Germany

Postby Marbles_00 on Thu Jun 29, 2006 8:55 pm

Do you then run the XBourse.exe file outside of XLobby, or with an event within Xlobby? I tried to run it externally, but got an Invalid filename error (yes I did edit the config file for directory structure :wink: ). Is the XBourse.exe used to setup the database, as one has been started but then I get the above stated error.

Do you have a tutorial (French or otherwise) to set up the xlobby skin, or events required to display the stock information on the screen?

Also do you need to use XAlarm?

David
Image
Mayhem Creations
where my:
    -Music Distribution
    -HTPC
    -MediaPVR
    -UnRAID box
    -OTA
are all discussed.

Xlobby Free Zone
Marbles_00
 
Posts: 1882
Joined: Wed Apr 06, 2005 12:44 pm
Location: Canada

Postby sagitaz on Thu Jun 29, 2006 9:38 pm

XBourse run with an event but you can run it externally, you don't show the windows but the database are create.

You need Xevent because when you start XBourse from xlobby event, the catagory is refresh automaticaly.

For use XBourse tou need :

- an event execute file with the path off XBourse.exe
- an event refresh database ( the same name you use in configBoures.ini on the XEventCmd line ).

I don't create a tutorial but you can test this little skin : Xmedia2-XBourse-little.v1.exe

menu is :

- musique
- goto music
- goto playlist
- back

- Divers
- goto XBourse tool
- back

- réglages
- open setup
- open skin editor
- goto XChangeSkin tool
- back

- quitter
- close xlobby
- minimise xlobby
- shutdown computer
- back
Image
sagitaz
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:17 pm


Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron